Followers

Tuesday, 24 March 2009

Kayla at Old Town White Coffee

ooh kayla nak makan mee yer.....tunggu mama order dulu...
Aku makan lum mee ipoh n white coffee mocha...hubby aku makan nasi lemak special. Boleh tahan sedap juga makan kat old town white coffee nih....


Tengok la aksi kayla ni macam tau baca orang sibuk nak order makanan apa yang sedap dia pun nak tgk sama....

Hari ahad hari tu aku n hubby bawa kayla breakfast kat oldtown white coffee... sajer je nak try breakfast kat situ... selalu hujung minggu makan kat kedai mamak je tapi hubby aku kata jemu makan roti canai..so aku pilih la old town white coffee..

No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers