Followers

Friday, 6 November 2009

Rindunya kat ayah


Dah lama tak jumpa ayah hampir sebulan kami tak jumpa...Ayah bz betul sekarang ni...last aku jumpa pun masa ayah balik dari Korea... Hmm nak wat macammana berhubung pun melalui internet mujur lah ayah pun ada facebook..iye la zaman dah canggih kan sekarang...

Esok 7.11.09 genap lah umur ayah exa 50 tahun...tapi sayang nya ayah tak de kat umah jadi tak de la kejutan untuk ayah tahun ni..ayah outstation lagi ..kitaorang adik beradik memang dah planning nak buat supprise party untuk ayah tapi bila cek dgn PA dia jadual dia penuh ...tak de peluang langsung.

Apapun sambutan tu tak penting sangat bagi exa..yang exa harap kan dan doakan ayah sentiasa sihat, dimurahkan rezeki dan panjang umur...dan kalau boleh ayah ada kan sikit masa untuk family ,anak dan cucu...(kami semua rindu kat ayah )

SELAMAT HARI JADI AYAH.... I LOVE U SO MUCH.... :)

No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers