Followers

Thursday, 26 November 2009

aktiviti hujung minggu part 2






N3 kali ni sambungan cerita aktiviti hujung minggu part2..ni pun dah kira terlambat nak cerita..masa tidak mengizinkan la...Hari ahad pagi lagi ayah dah call ingat kan i pasal perjumpaan family..dah lama rancang tapi ayah bz memanjang hari ahad tu la baru berpeluang untuk kami satu keluarga berjumpa..

tempat perjumpaan kami di restoran Asam batu,batu laut...kuala langat...jauh kan ..untuk makan tengahari bersama sama..semua anak anak kena hadir tak boleh tak datang arahan di keluarkan oleh ayah i...seperti biasa la ayah memang suka makan seafood...menu hari tu sharkfin soup,crab with chili,butter prawn..banyak lagi...pendek kata semua makanan laut la..sedap hingga menjilat jari..hehehe

perjumpan tu diadakan pun untuk anak anak berbincang hal hal kami ni...pasal belajar,pasal bisnes,pasal kerja ...dan perancangan cuti hujung tahun dimana... biasa la bila dah berjumpa masing masing meluahkan lah isi hati...Ayah ketua keluarga mendengar dan memberi cadangan sahaja.. mungkin orang akan pelik kenapa kami mesti berjumpa di luar bukan di rumah..maklum lah ayah sentiasa bz dengan kerja...adik beradik i pulak bz dengan hal hal kerja dan study..walaupun duduk di daerah dan kawasan yang sama kami memang susah untuk berjumpa. perjumpaan hari tu best sangat...setahun berapa kali je dapat berbincang dan bergosip hal hal isu semasa yang berlaku sepanjang tahun.ok kita layan gambar gambar ni....dan exa stop kat sini...


No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers