Followers

Friday, 13 November 2009

My civic squad


cepatnya masa berjalan sekarang sedar tak sedar hari ni dah hari jumaat...hari ni exa nak cerita pasal pergi konvoi keta ...tapi N3 ni dah terlambat sikit..exa post kan sebab apa gara gara internet kat rumah rosak. jumaat lepas exa n family pegi lumut ikut mcs club nih.
seronok sangat dapat jumpa kawan baru n geng geng keta .



ni la dia geng-geng keta mcs ..time ni kita orang baru sampai kat teluk senangin.dari pukul 12.30 malam bertolak dari kl pagi baru sampai..padahal bukan jauh sangat pun kl dgn lumut ye tak. Biasala kan kalau dah pegi ramai-ramai ni banyak la kali berhenti,mengantukla,nak buang air la,nak makan la.....itu la penyebab nya sampai lambat. ok jom layan gambar -gambar ni.


sementara nak menunggu time check-in kitaorang lepak la dulu kat teluk senangin...aktiviti bergambar n tido..masing masing dah keletihan...

papa n kayla lena tido...time ni papa dah tak larat betul nak drive..time ni dah tukar driver pun...(exa) kesian keletihan...anak beranak ni


kayla dah tak sabar nak mandi laut..


aktiviti petang kitaorang pegi main go kart ...geng mhcc manjung la punya idea ni..tapi seronok tau pengalaman baru..macam macam gaya dak dak ni bawa go-kart..

orang lain yang main go-kart orang lain yang kehausan..kayla pun nak minum juga penat berlari lari ...senja berlabuh...bergambar dengan geng keta mhcc manjung & mcs (lumut)

geng mhcc belanja makan durian...kat teluk batik...sebab petang kitaorang semua nak gerak balik ke kl ..

ni kawan baru kayla nama dia irdina...sama umur dengan kayla cuma dia muda beberapa bulan je comel betul dina nih

kayla bersungguh sungguh makan durian..lepas habis satu nak lagi..bukan mama tak nak bagi takut panas badan je sayang

masa ni kitaorang nak pegi shopping kat lumut..bukan shopping apa pun cari barang barang yang boleh di jadikan kenangan je...tapi tak sempat nak ambik gambar masa kat lumut masing masing sibuk buat hal masing masing...dalam 2jam kat lumut pastu kitaorang semua gerak balik kl...sampai umah dah malam..walaupun penat tapi seronok sangat...

1 comment:

  1. hai salam ziarah..waa genng kete club tu..slalu la konvoi sana sini kan...syiok tu..

    ReplyDelete

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers