Followers

Tuesday, 16 June 2009

Walaupun dah lepas tapi aku nak cerita juga


mama, along & chuqc


my baby `Kayla'

my hubby

exa & ayah

mama & qistina
Sehelai Selendang yang cantik
Hadiah dari butik ratu
Hadiah dari my hubby

salam buat pembaca blog dan pengikut ku yang setia...diharap semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera semuanya...apa yang exa nak cerita kali nih...sebenarnya cite nih dah lama ..cuma exa je yang lama tak update blog ni...masalah broadband kat umah rosak la punca nya kemalasan melanda.....

ok n3 kali ni pasal birthday exa....dah tua sebenarnya ..malu nak cakap umur berapa...wawawa...pada 30 mei hari tu exa sambut ulang tahun kelahiran yg ke ...my hubby dah hadiah kan sesuatu yang istimewa untuk exa. Dah lama exa nak benda nih, akhirnya dapat juga..haaaa mesti korang tak sabar nak tau kan...tunggu sat exa upload gambar...jeng jeng..camera olympus...dapat dispaly kotak jerk..coz camera exa guna tangkap picture nih..boleh ke...bedal jelah kan..yang kedua...exa terima hadiah dari butik Ratu...bagus la butik Ratu sanggup bagi hadiah pada pelanggan. Marketing plan yang bagus..tapi terima kasih la pada pengarah urusan butik ratu nih...sebab ingat birthday exa.. dan pada kawan kawan yang telah hantar berpuluh-puluh msg wish bday tu...terima kasih la banyak banyak..exa sayang uall semua..

Tak lupa pada mama & ayah..yang dah blanja exa mkn malam kat san fransisco pizza..terima kasih banyak banyak...walaupun umur exa dah menginjak ke alam dewasa...(ceh berangan nak jadi remaja la konon)...tapi mama & ayah still ingat my bday...i love u so much mum & dad...tanpa mereka exa takkan ada kat dunia ni....walau besar mana hadiah yang exa dapat ia tak sama dengan kasih sayang yang mama & ayah curahkan pada angah. ok....ada lagi cerita seterusnya.....sempena birthday exa my hubby bawa exa g holiday....tapi tunggu n3 berikutnya lah..tak best pulak kalau terus menerus nak cerita dalam n3 nih.... ok layanzzz

2 comments:

  1. mama akak nampak muda...biar betol...

    ReplyDelete
  2. ha tu la ko tak tau...kitaoarang anak beranak memang selalu nampak muda...sebab kitaorang kan gila gila...ceria selalu tu nampak muda

    ReplyDelete

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers