Followers

Tuesday, 16 June 2009

Percutian yang menyeronokkan...

Ha kan exa dah bagi tau exa nak ceritakan n3 hubby exa bawa g holiday sempena birthday exa...ingat tak kawan kawan, ker ada lagi yang belum baca n3 sebelum nih... tak kesah lah kalau belom baca sudi sudikan lah baca yerk..walaupun tak berapa seronok..

Destinasi yang dipilih oleh hubby exa ialah pulau pinang....kenapa pulau penang?....kenapa tidak pulau pangkor ke...pulau langkawi ker...pulau perhentian...ker..jawapanya sebab pulau pinang banyak makanan yang best best... hehehe..betul tak kalau tak caya pegi lah tanya orang orang pulau tu..ok sebelum terus mengarut kita sambung cite seterusnya... kitaorang tak la pergi satu family je..sebab nak balas jasa baik mak mertua exa yang dah jaga kayla masa exa pergi bersukan dulu exa bawalah adik beradik n mak mertua sekali pergi bercuti.. lagi pun adik adik tengah cuti sekolah..Hampir 5 jam perjalanan kitaorang sampai peneng dan lepak kat feringhi...selama 3 hari 2 malam...banyak syok oooo.. antara aktiviti yang kitaorang buat ....nak tau tak.... sabar sabar layanzz gambar gambar ni jap..
`Kayla dah penat ni mama bila nak sampai'

sabar yer kayla baru naik jambatan pulau penang nih'

Memang penat kawan kawan...yang paling kesian kayla kena duduk kat car seat dia...sebab tu la sampai hotel,lepas chek in letak barang barang kat bilik, kitaorang terus pilih nak swimming...penat juga la layan kayla...ajak mandi kat kolam kanak kanak dia taknak..bila tengok pakcik makcik dia mandi dalam kolam besar dia pun nak juga. waktu dah hampir senja..exa n adik adik naik hotel tuk rehat rehat..kayla pun dah kepenatan mandi kolam petang tadi...lepas semua dah selesai mandi dan solat mahgrib kitaorang keluar makan dekat dekat dengan hotel jerk ,sebabnya masing masing penat .

kayla dengan cik amy


seronok nya kayla dapat mandi kat kolam besar nih

lepas penat mandi kayla dah keletihan...

Tapi exa n adik adik mana reti duk diam diam pas je makan exa terus bisik kat adik ipar exa nak jalan jalan g bazaar kat feringhi walk ...first kena balik hotel tidurkan kayla dulu...pastu opah dia tak nak g jalan kayla tinggal la kat hotel...sekejap.
Exa n hubby tak lepaskan peluang la...rasa macam pengantin baru sekejap jalan kayla tak der..hehe berangan..tapi exa sempat juga belikan kasut kayla kat bazaar tu...sorry tak de gambar lak..macam macam ada kat bazaar nih...harga barang barang pun boleh tahan juga la...bazaar ni ala ala petaling street kat kl..adik adik ipar exa la shoping sakan...nak simpan untuk kenangan katanya...ok la exa rasa stop kat sini dulu banyak lagi cerita nak syer dgn ualls semua tapi waktu tak mengizinkan lah...ada keje yang menanti nih...tunggu cerita yang selanjutnya yer...ok bye semua...


Mana satu yang cantek nih...semua cantekkan
Adik ipar aku Azrie
Feringhi Walk
abang beca ni pun nak posing juga
cantek kapal kapal ni unik



No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers