Followers

Wednesday, 17 June 2009

Percutian yang menyeronokkan part 2

Aktiviti hari kedua di peneng, semua nya dah bangun awal pagi untuk bersiap siap,sebabnya hari nih kitaorang semua nak jalan pusing pusing kat peneng...so breakfast dulu takut lapar masa perjalanan nanti...Hubby aku ajak kami sekeluarga melawat taman rama-rama..walaupun pada awalnya aku tidak berapa setuju...tapi akhirnya aku akur je dengan kemahuan hubby aku..dah sampai katanya..takkan nak duduk kat luar jer.. adik-adik ipar aku pun excited nak masuk taman rama rama...jadi aku follow la ..jom kita tengok apa yang ada kat taman rama rama nih...


Kayla dengan atuk & opah

Exa & hubby
Ni la mak mertua exa...
Ini kura kura tau...tapi picture tak berapa clear

macam- macam lagi ada kat taman rama-rama ni sebenarnya tapi cukup cukupla tu kan takkan nak masukkan semua picture dalam nih...so kayla pun happy bila tengok rama-rama terbang terbang depan dia..biasala budak budak kan... yang penting taman rama-rama kat peneng ni lagi hebat dari kl punya...( ada sape sape tak pernah pegi taman rama-rama kat kl boleh la bawa anak-anak pergi melawat yer..) destinasi seterusnya..toys muzeum yang terbesar di dunia pernah sampai tak kawan kawan...kat tempat ni kan boleh tgk spiderman..mr bean..macam macam ada...moh layanzzz spiderman ada kat malaysia...hehehe
kayla leka tengok cartoon
Kayla & Batrisya
cukup-cukup la gambar ni pun dah banyak kan...kalau diikutkan hati nak letak semua....kang jemu pula kawan kawan nak tengok yer...lepas dah penat bergambar gambar sakan dengan patung patung nih kitaorang meneruskan destinasi ke padang kota lama....apa kitaorang buat kat sana...nak tau tunggu episod seterusnya....kita post cerita ni dulu yer....

2 comments:

  1. eleh..cite la cepat...sket sgt je cite tu..lum jemu baca lagi...hehe..tp mmg taman rama2 kat penang lagi best pon...

    ReplyDelete
  2. ko dah pegi ye taman rama rama nih..kl punya bosan betul kan'

    ReplyDelete

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers