Followers

Sunday, 4 April 2010

Events @ Armada Hotel

HAPPY ANNIVERSARY A TOAST FOR
MOHAMAD ISA & ROZALINA
FOR YOUR 10th ANNIVERSARY
MAY GOD BLESS YOUR MARRIAGE.

Bukan senang nak menjaya kan majlis anniversary ayah n mama...aku n adik beradik mengambil masa hampir sebulan untuk mengadakan majlis ini. Perancangan untuk majlis ini telah di rahsiakan dari pada pengetahuan mama pada awalnya. Demi kasih ayah pada mama beliau ingin meraikan ulangtahun perkahwinan mereka bersama rakan -rakan dan saudara mara. Ayah cuma sediakan budget sahaja..yang lain lain dia tak nak ambil tau semua nya di lepaskan kepada kami adik beradik untuk mengendalikan majlis ini.

Tema majlis ini berkonsepkan garden..wah macam nak kawin lagi sekali je,itulah permintaan ayah.Pening juga nak buat..Kami adik beradik telah mengadakan meeting untuk di berikan tugas untuk menjayakan majlis ini..Aku di beri tugas untuk mencari wedding planner untuk setup ballroom dengan bilik pasangan yang nak diraikan.jurumakeup dan baju pengantin untuk mama.

Wah ada bakat ke aku nak buat benda ni semua ...heheh ini lah first time.Ye la masa aku khawin ayah dan mama yang uruskan semuanya .Nasib lah ada Ms lulu my best friend masa sekolah menengah dulu...dia ni memang dah biasa buat event macam nih..so aku telah bagi idea macam mana nak hidupkan event tu nanti. Dengan kepakaran yang Ms lulu ada,aku berikan 100% kepercayaan untuk dia menjayakan event tu.

Alhamdulillah apa yang kami rancangkan berjalan dengan lancar..hari yang dinanti kan telah tiba. Nampak wajah keriangan mama dan ayah. Kami adik beradik pun turut gembira dan mengharapkan perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat. Ooppss..mesti ada yang akan tertanya-tanya...ulangtahun perkahwinan yang ke 10..sedangkan aku n adik beradik aku dah besar panjang kan..pelikss. Okla untuk tidak memeningkan korang mama adalah step mother aku. Aku tak peduli apa pun orang nak kata kenapa aku dengan adik beradik aku gembira ada step mother..bagi aku zaman sekarang bukan lagi zaman lela manja.Zaman dah millennium pun mama aku boleh terima kami adik beradik tanpa membezakan kami begitu juga lah kami menerima dia dalam hidup kami adik beradik, terbukti kami sekeluarga memang bahagia. Apa yang tuhan telah takdirkan untuk kami sekeluarga tidak akan ada pada keluarga orang lain.



Keluarga aku yang bahagia...


Hadiah dari kami adik beradik untuk mama n ayah


Acara potong kek

Sesekali ada majlis macam ni seronok juga kan..ye lah mana ada orang boleh tengok ayah n mama dia bersanding semula.Bertuah kami adik beradik ..kalau di fikirkan balik macam main kawin kawin je hehe .Yang menjadi lagi meriah nya bila majlis ni di hadiri oleh menantu n cucu ayah dan mama..


My princess Mikayla sofea

Kepada kawan-kawan dan saudara mara yang telah menjayakan majlis ini aku ucapkan ribuan terima kasih dari pada kami sekeluarga. Tanpa pertolongan dan kehadiran anda semua majlis ini tidak akan berjalan dengan jayanya.. Thank a lot.. I love u all..mmmuuuaaahhh.

No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers