Followers

Monday, 24 October 2011

Lupa Pasword .. :)

Salam & selamat sejahtera ...

Hooorayyyy akhirnya berjaya buka semula blog ni.... belum tua lagi aku dah dapat penyakit lupa.
hmmm banyak sangat email la ni tu yang jadi lupa pasword.
Dah lama sungguh tak update..pada awalnya cuba buka blog ni tak boleh macam2 pasword salah la ..sampai buntu di buatnya.

lepas ni boleh la berbloging semula.... kesimpulan dari cerita jangan lah terlalu banyak create email sampai lupa pasword n menyusahkan diri sendiri nak memikirkan soalan -jawapan sebelum create email.

Cukup untuk hari ini esok esok kita jumpa lagi ...tada .. :)

2 comments:

  1. patutlah lama x nmpk! lupa password rupanya....hehehe....kita link balik ekkk..... :))))

    ReplyDelete
  2. ibu hani , heheheh tu la pasalnya cepat sangat penyakit lupa tu :) ok link balik dah lama tak baca blog ibu hani tq yer :)

    ReplyDelete

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers