Followers

Friday, 25 March 2011

jom kita karaoke ~ Rela


Malam- malam macam ni memang seronok melayan perasaan kan..lagi lagi bila seharian kita sibuk di office dengan kerja kerja yang membeban kan kepala otak kita...tu baru bab office belum lagi cerita hal kat umah...nak masak,kemas rumah,jaga anak dan bermacam macam lagi...pendek kata selagi belum tutup mata kerja kerja kerja....

punya lah hebat kan jadi seorang wanita,isteri dan juga ibu...macam macam kita boleh buat.. sampai kadang kadang tak de masa langsung untuk diri sendiri... wah nampak macam nak kuar topik je nih...hehe bukan apa kali ni saja je post entry ni dah lama i tak pegi karaoke..maklum la sejak memegang status isteri n ibu ni mana ada peluang nak berkaraoke lagi..jadi ini la cara yang terbaik tak perlu nak kuar menghabiskan duit kita karaoke kat youtube je la ek..
kalau terkeluar suara sumbang mambang pun tak de sape yang dengar ...diri sendiri je...

tapi agak agak kalau u all semua boring tak tau nak buat apa malam ni boleh la karaoke ...kalau agak agak lagu akak ni tak best u all klik la kat youtube pilih n nyanyi sendiri..tapi harus di ingatkan pasti kan anak n suami u all tidor tak sedar kan diri heheh kang kalau semua dah bangun hura hara uall nanti ....hehhehe enjoy

No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers