Followers

Thursday, 14 May 2009

Cerita semalam & Hari Ini

Salam buat semua pembaca dan pengikut blog exa...alhamdullillah tuhan masih panjang kan umur exa untuk berada di atas muka bumi tuhan ini...lain macam je bunyi nye kan..setelah 3 hari exa di serang migrain n gastrik sekali serentak rasa bagai nak putus nyawa..mungkin tuhan menguji dan ingin menghapuskan dosa dosa kecil.. syukur sakit kepala dah beransur pulih dan gastrik masih lagi terasa pedih di ulu hati.. apa apa pun exa cuba control permakanan ..untuk kurangkan makan pedas-pedas dan masam. sebab apa exa dah serik masuk hospital kena ambik darah masuk air,injection lagi...adoi..tak tahan ooo sakit ...pendek kata kaki tangan semua nya sakit ... ok stop cite nih..kepada kawan kawan doa doakan lah untuk exa agar exa sentiasa sihat walafiat yer..

Hari nih exa memulakan tugas seperti biasa di office ...coz minggu depan exa terlibat dengan sukan staff UniKl kat UniKl MSI kat Kulim ,kedah...huhuu jauh tu terpaksa tinggal kan my baby n my hubby seminggu...sedey nih....tapi nak buat cam ne...keje kan.bukan pi jalan jalan...kalau nak jalan pun pas habis sukan-sukan tu nanti kot..itu pun kalau tak penat la... yang penting segala kerja yang ada di office ni kena settle kan cepat cepat..coz pas balik dari kulim bos ambik cuti lama 2 minggu...kalau tak masak lemak la exa nanti...sapa nak sign semua document yang penting penting nih...dah 2 hari cuti so kena la cover balik keje yang tertunggak tunggak nih bersepah sepah atas meja. memang exa pantang tengok meja bersepah bila time exa ambik cuti pastu dtg meja tak tau aku nak habaq cam na la...serabut ...ok lah tak da apa lagi nak di ceritakan exa nak sambung wat keja...nanti pening dtg balik...ok kawan kawan semua take care...bye....:)

No comments:

Post a Comment

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Kids Birthday

Lilypie Fifth Birthday tickers